مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

دانلود

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی دسته: کشاورزی بازدید: 4 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 263 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 135 مقاله حاضر در 135 صفحه برای رشته علوم دامی در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت تمام نکات مقاله نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود فهرست مطالبعنوان                                                                                                                                 صفحهفصل اول: کلیات1-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11-2- فرضیات………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3فصل دوم: بررسی منابعتاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران………………………………………………………………………………………………………… 4تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………………………………………………………….. 62-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد………………………………………………………………………………………… 82-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد…………………………………………………………………………………………. 82-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد………………………………………………………………………………………. 82-1-3- محدودیت خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………. 122-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک……………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2- محدودیت کمی خوراک………………………………………………………………………………………………………………… 122-1-3-2-1- تغذیه هر روزه………………………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان……………………………………………………………………………………………………………… 132-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری………………………………………………………………………………………………………………….. 162-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم……………………………………………………………………………………………………………………. 162-1-4-2- وزن و جثه بدن……………………………………………………………………………………………………………………………. 172-1-4-3- ترکیبات بدن………………………………………………………………………………………………………………………………… 172-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری…………………………………………………………………………………………………….. 172-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………………………………………….. 19عنوان                                                                                                                                 صفحه2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 202-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 282-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………… 322-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن…………………………………………………………………………………………………….. 322-3-2- مدیریت برنامه نوری…………………………………………………………………………………………………………………………. 342-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی…………………………………………………………………………………………………………… 362-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)…………………………………………………………. 362-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه………………………………………………………………. 372-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………… 382-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 38فصل سوم: مواد و روشها3-1- محل انجام پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-2- جامعه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………… 393-3- واحد آماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 393-4- نرم افزار مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش…………………………………………………………………………………………. 393-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 403-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………. 403-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………….. 413-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………. 413-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………….. 42عنوان                                                                                                                                 صفحه3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………….. 423-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………… 433-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………….. 433-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)…………………………………….. 443-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی…………………………………………. 443-5-3-1-1- سختی کل………………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-2- سختی کلسیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-3- سختی منیزیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 453-5-3-1-4- سختی کلر……………………………………………………………………………………………………………………………….. 453-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر…………………………………………………………………………………………………………………………. 453-5-3-1-6- معادل NaCl…………………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل……………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی……. 463-6- تجزیه و تحلیل……………………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-1- ضریب همبستگی……………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-2- تجزیه واریانس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 473-6-3- روابط رگرسیون……………………………………………………………………………………………………………………………….. 473-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی……………………………………………………… 483-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………………………. 483-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)……………………….. 483-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)…………………………………………… 493-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)………………………… 50عنوان                                                                                                                                 صفحه3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………… 503-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی……………………………… 50فصل چهارم: نتایج و بحث4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………… 524-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………… 524-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی…………… 524-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی……………. 544-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………… 554-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………. 564-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی………………………………………………… 564-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………… 594-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)…… 594-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش………………………………. 614-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی………………………… 624-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………… 644-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی………………………………………………….. 644-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………………… 644-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی…………………………. 664-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………….. 684-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………… 69عنوان                                                                                                                                 صفحه4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری……………………………………. 694-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………….. 714-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)……….. 714-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش…………………………. 734-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………. 744-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………….. 764-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………… 764-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی………………………………. 764-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ……………….. 794-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………. 804-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی…………………………………………………… 804-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری……………………………………….. 824-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………….. 834-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 834-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………. 854-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)…………………………….. 874-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………… 874-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………… 874-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 904-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………. 914-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ………… 914-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری……………………………………….. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………… 944-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 944-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 964-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1014-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………………. 1044-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1044-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1074-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………. 1114-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………….. 1114-6-1-1- اثر میزان سختی کل……………………………………………………………………………………………………………………… 1114-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر………………………………………………………………………………………………………………. 1134-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل…………………………………………………………………………………………………………………….. 113نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………… 115منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 118ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 128خلاصه انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 136فهرست جداولعنوان                                                                                                                                 صفحه2-1- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یك روز در میان در عملكرد مرغ مادر گوشتی……………………………………….. 142-2- اثر تأمین مقدار مساوی خوراك در برنامه یك روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 152-3- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله 23 تا 56 هفتگی…………………. 182-4- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………… 182-5- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی كه با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند…………… 222-6- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملكرد مرغ های مادر گوشتی (21 تا 61 هفتگی)………….. 242-7- تأثیر عملكرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز…………. 252-8- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین 25 تا 48 هفتگی بر وزن 48 هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 262-9- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی………………………….. 292-10- تأثیر وزن و یكنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی…………. 332-11- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریك نوری بر میزان توسعه دستگاه  تولیدمثلی در زمان بلوغ جنسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 342-12- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن 120 تا 160 روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی………. 352-13- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن 2 یا 8/1 كیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی……………… 364-1- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 534-2- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 53عنوان                                                                                                                                 صفحه4-3- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 544-4- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 554-5- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 574-6- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن 20 هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 574-7- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 604-8- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 604-9- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 624-10- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………… 634-11- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 654-12- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 654-13- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 67عنوان                                                                                                                                 صفحه4-14- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 684-15- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 704-16- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 704-17- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 724-18- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 724-19- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 734-20- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………… 754-21- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-22- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-23- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 794-24- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 81عنوان                                                                                                                                 صفحه4-25- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 814-26- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 834-27- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 844-28- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 844-29- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………………. 864-30- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-31- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-32- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 914-33- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 924-34- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 924-35- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-36- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 954-37- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 954-38- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………….. 974-39- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 994-40- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 994-41- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 1004-42- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1004-43- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1024-44- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………. 1024-45- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1034-46- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 103عنوان                                                                                                                                 صفحه4-47- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………… 1054-48- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1054-49- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 1064-50- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………….. 1064-51- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 1084-52- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………….. 1084-53- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) ……………………………………………………………………………………………………………………… 1094-54- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید و کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) …………………………………………………………………………………………………………. 1094-55- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با میزان سختی کل و باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………………………………………………………………………………………. 1124-56- تجزیه خوشه ای میزان سختی کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)         1124-57- تجزیه خوشه ای میزان باقیمانده تبخیر آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)   113عنوان                                                                                                                                 صفحه4-58- تجزیه خوشه ای میزان قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)        1145-1- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1285-2- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)……………… 1295-3- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده گله های مرغ مادرگوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1305-4- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1315-5- ارتفاع از سطح دریا (متر) در محل مزارع مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی گله های مورد پژوهش…… 1325-6- ارتفاع از سطح دریا (متر) در مراکز استانهای کشور…………………………………………………………………………………. 1335-7- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23- تا 64 هفتگی)   1345-8- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23-64 هفتگی)     1345-9- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم)، سرانه مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش از سن 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………………… 1355-10- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم) ، سرانه مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش در طول دوره تولید 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)………………………………………………. 135 قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود
برچسب ها : مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی , مرغ مادر گوشتی جوجه گوشتی انرژی قابل سوخت و ساز پروتئین خام آمینواسید
نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر

  • تحقیق شيطان و شبهات آن

    تحقیق شيطان و شبهات آن دانلود دانلود تحقیق با موضوع شيطان و شبهات آن،در قالب word و در 37 صفحه، قابل ویرایش، شامل:مقدمه كتابسابقه خلقت جن، ابليس، شيطانشبهؤهاي ابليس و پاسخ آنهانظر اشاعره و معتزله درباره مهلت دادن به ابليسابليس…

  • پاورپوینت مدیریت دانش و نقش آن در سازمان

    پاورپوینت مدیریت دانش و نقش آن در سازمان دانلود دانلود پاورپوینت با موضوع مدیریت دانش و نقش آن در سازمان،در قالب pptx و در 142 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:مقدمهتعریف مدیریت داناییمفهوم مدیریت دانشسه نوع مدیریت دانش وجود داردمفهوم دانشدانش آفرینی…

  • ارائه یک مدل بهینه تشخیص خطا در فرایند ETL

    ارائه یک مدل بهینه تشخیص خطا در فرایند ETL دانلود چکیده: تحمل‌پذیری در مقابل خطا برای سیستمهای اطلاعاتی امروزه یکی از ویژگی‌های بارز و بااهمیت می‌باشد.در میان روش‌های مختلف ارتقا تحمل‌پذیری خطا، شیوه نرم‌افزاری نسبت به دیگر روش‌ها از پیچپیدگی…

  • پروپوزال تاثیر موبایل بر فرهنگ ارتباطی

    پروپوزال تاثیر موبایل بر فرهنگ ارتباطی دانلود عنوان پروپوزال: دانلود پروپوزال تاثیر موبایل بر فرهنگ ارتباطی تعداد صفحات: 14 پروپوزال کامل و آماده دفاع فرمت ورد قابل ویرایش نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و…

  • مقاله فرهنگ و عملکرد سازمانی: شواهدی از موسسات خرد تأمین مالی در کنیا

    مقاله فرهنگ و عملکرد سازمانی: شواهدی از موسسات خرد تأمین مالی در کنیا دانلود مقاله فرهنگ و عملکرد سازمانی: شواهدی از موسسات خرد تأمین مالی در کنیا دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت جزئیات و دریافت توضیحات:مقاله انگلیسی ترجمه…

  • پاورپوینت بررسی اثرات سیستم های حمل و نقل جاده ای بر محیط زیست

    پاورپوینت بررسی اثرات سیستم های حمل و نقل جاده ای بر محیط زیست دانلود دانلود پاورپوینت بررسی اثرات سیستم های حمل و نقل جاده ای بر محیط زیست جهت رشته محیط زیست در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx…

  • پاورپوینت روش تحقیق در مدیریت

    پاورپوینت روش تحقیق در مدیریت دانلود دانلود پاورپوینت روش تحقیق در مدیریت که شامل 301 اسلاید و بشرح زیر میباشد:نوع فایل : PowerPointفهرست محتوا  فصل اولبحثی در زمينه شناخت: علم حضوری و علم حصولی ديد گاه های شناختی ديدگاه تجربه گرايي:ديدگاه عقل گرايي: ديدگاه استنباطی:ديدگاه ساختاری:ديدگاه هرمنوتيک: مفهوم و فلسفه تحقيق علمی: مفهوم…

  • پروژه و تحقیق-نقش فرهنگ سازمانی در مدیریت تحول- در 70 صفحه-docx

    پروژه و تحقیق-نقش فرهنگ سازمانی در مدیریت تحول- در 70 صفحه-docx دانلود فرهنگ در زبان فارسی معانی مختلفی دارد كه مهم‌ترین آنها ادب، تربیت، دانش، مجموعه آداب و رسوم، علوم، معارف و هنرهای یك جامعه است.از دیدگاه علمی تعاریف متعدد…

  • دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری مسئولیت پذیری اجتماعی و تعد سازمانی

    دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری مسئولیت پذیری اجتماعی و تعد سازمانی دانلود مقدمهاندیشه تعهد موضوعی اصلی در نوشته­های مدیریت است. این اندیشه یکی از ارزش­های اساسی است که سازماندهی بر آن متکی است و کارکنان بر اساس ملاک تعهد،…

  • دانلود تحقیق بسیار جامع در زمینه اتم و هسته اتم

    دانلود تحقیق بسیار جامع در زمینه اتم و هسته اتم دانلود دانلود تحقیق بسیار جامع در زمینه اتم و هسته اتم دسته: زیست شناسی بازدید: 5 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 790 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 57 دانلود تحقیق…

  • دانلود پاورپوینت اوراق مشارکت رهنی ابزاری نوین در تامین مالی بانک ها

    دانلود پاورپوینت اوراق مشارکت رهنی ابزاری نوین در تامین مالی بانک ها دانلود دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی اوراق مشارکت رهنی به عنوان ابزاری نوین در تأمین مالی بانک ها، در قالب ppt و در ۳۶ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:…

  • پایان نامه بررسی عوامل موثر بر عملکرد کارکنان بانک

    پایان نامه بررسی عوامل موثر بر عملکرد کارکنان بانک دانلود چكيده:اين مقاله روش انجام ارزيابي عملكرد كاركنان را شرح مي‌دهد. معيارهاي ارزيابي عملكرد، ارتباط بين ارزيابي عملكرد با ارزشيابي مشاغل و حقوق و مزايا، فنون مختلف ارزيابي عملكرد، اهداف، مكان…

  • پرسشنامه کیفیت زندگی

    پرسشنامه کیفیت زندگی دانلود   پرداخت و دانلود برچسب ها: دانلود پرسشنامه کیفیت زندگی پرسشنامه کیفیت زندگی دانلود پرسشنامه کیفیت زندگی فرمت Word قابل ویرایش دسته بندی: علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی تعداد مشاهده: 713 مشاهده فرمت فایل…

  • پاورپوينت درس بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها

    پاورپوينت درس بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها دانلود دانلود پاورپوينت درس بهره وری و تجزیه و تحلیل آن در سازمانها جهت رشته مديريت قالب 299 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری سیستم های اطلاعاتی حسابداری

    دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری سیستم های اطلاعاتی حسابداری دانلود سیستم های اطلاعاتی حسابداری تعریف سیستم اطلاعات تعریف سیستم اطلاعاتی مدیریت  سیستم های اطلاعاتی حسابداری  تعریف سیستم اطلاعات حسابداری انواع سیستمهای اطلاعاتی حسابداری هدفها ومنابع سیستم اطلاعاتی حسابداریو.........  پیشنیه…

  • گزارش کارآموزی مخابرات - شركت نقوسان

    گزارش کارآموزی مخابرات - شركت نقوسان دانلود فهرست مطالب تقدير و تشكر اندازه‌گيري كوليس تقسيمات ورنيه كوليس با دقت 1/0 ميلي‌متر تقسيمات ورنيه با دقت 05/0 ميلي‌متر تقسيم بندي ورنيه كوليس با دقت 02/0 ميلي‌متر كوليس اينچي با 1000/1 اينچ…

  • دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستم های اجتماعی

    دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستم های اجتماعی دانلود دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستم های اجتماعی جهت رشته مدیریت در 58 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       پیش درآمد: مشکلات جوامع…

  • مقاله ترجمه شده رتبه بندی ناحیه ای اعداد فازی بر پایه نقاط ایده آل مثبت و منفی

    مقاله ترجمه شده رتبه بندی ناحیه ای اعداد فازی بر پایه نقاط ایده آل مثبت و منفی دانلود مقاله ترجمه شده رتبه بندی ناحیه ای اعداد فازی بر پایه نقاط ایده آل مثبت و منفی دسته بندي : فنی و…

  • دانلود پاورپوینت خواص تناوبی عنصرها

    دانلود پاورپوینت خواص تناوبی عنصرها دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت خواص تناوبی عنصرهافرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 30پاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب:سرگذشت جدول تناوبی عنصرهاجدول تناوبی امروزی عنصرهاويژگی های گروهی عنصرهاگروه اول فلزهای قليايیگروه دوم فلزهای قليايی خاكیگروه های…

  • مقاله کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی فرهنگ سازمانی

    مقاله کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی فرهنگ سازمانی دانلود مقاله کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی فرهنگ سازمانی دسته: مدیریت بازدید: 5 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 183 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 106 بررسی فرهنگ سازمانی حاکم و شناسایی و…

  • کتاب موسوعة النظریات الأدبیة - الدکتور نبیل راغب

    کتاب موسوعة النظریات الأدبیة - الدکتور نبیل راغب دانلود کتاب موسوعة النظریات الأدبیة - الدکتور نبیل راغب (دانشنامه‌ی نظریه‌های ادبی) الشرکه المصریه العالمیه للنشر - 2003 به تعداد 755 صفحه pdf

  • پاورپوینت درس چهاردهم مطالعات اجتماعی (مدنی، جغرافیا، تاریخ) پایه هشتم

    پاورپوینت درس چهاردهم مطالعات اجتماعی (مدنی، جغرافیا، تاریخ) پایه هشتم دانلود دانلود پاورپوینت درس 14 مطالعات اجتماعی (مدنی، جغرافیا، تاریخ) پایه هشتم دوره اول متوسطه با عنوان: "میراث فرهنگی ایران در عصر سلجوقی"فرمت : ppt قابل ویرایش         …

  • فاطمه فاطمه است

    فاطمه فاطمه است دانلود کتاب فاطمه فاطمه است، نویسنده: دکتر علی شریعتی   دانلود برچسب ها: فاطمه فاطمه است دانلود کتاب دانلود رمان دانلود داستان دکتر علی شریعتی دکتر شریعتی کتاب داستان دانلود رایگان کتاب

  • پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه (فصل 6 کتاب جورج .ای.رجدا)

    پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه (فصل 6 کتاب جورج .ای.رجدا) دانلود پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه (فصل 6 کتاب جورج .ای.رجدا) دسته بندي : علوم انسانی » بیمه جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپونت اصول قانونی در ریسک…

  • پاورپوینت (اسلاید) معرفی پروژه های شهرسازی و معماری

    پاورپوینت (اسلاید) معرفی پروژه های شهرسازی و معماری دانلود پاورپوینت (اسلاید) معرفی پروژه های شهرسازی و معماری دسته بندي : فنی و مهندسی » شهرسازی جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت معرفی پروژه های مصدر سیتی در امارات و ساختمان اپرای سیدنی…

  • پاورپوینت سیستم مدیریت روسازی راههای شهری (PMS)

    پاورپوینت سیستم مدیریت روسازی راههای شهری (PMS) دانلود پاورپوینت سیستم مدیریت روسازی راههای شهری (PMS) دسته بندي : فنی و مهندسی » عمران جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت سیستم مدیریت روسازی راههای شهری (PMS)، در حجم 71 اسلاید.بخشی از متن:روسازی راهها…

  • اشکال و کارکردهای سبک های تفکر

    اشکال و کارکردهای سبک های تفکر دانلود هدف از این پایان نامه اشکال و کارکردهای سبک های تفکر می باشد.       نظریه خود گردانی ذهنی دارای سه نوع عملکرد یا کارکرد اجرایی، قانونگذار و قضاوتگر می باشد.  …

  • پاورپوینت کاربرد فناوری های جدید در آموزش

    پاورپوینت کاربرد فناوری های جدید در آموزش دانلود دانلود پاورپوینت کاربرد فناوری های جدید در اموزش جهت رشته کامپیوتر در قالب 213 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       فناوری آموزشی…

  • اسلاید آموزشی روابط انسانی در سازمانهای آموزشی

    اسلاید آموزشی روابط انسانی در سازمانهای آموزشی دانلود دانلود پاورپوینت  روابط انسانی در سازمانهای آموزشی این فایل ارزشمند مشتمل بر 234 اسلاید است. فایل مزبور قابل استفاده برای کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی رشته علوم تربیتی علی الخصوص دانشجویان دانشگاه پیام…

  • نفقه زن

    نفقه زن دانلود نفقه زن دسته: علوم انسانی بازدید: 6 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 17 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 37 مقدمه بحث نفقه زن، از دیرباز، در فقه شیعه همواره زیر بخشى از مبحث كلى تر (نفقات) بوده…

  • پاورپوینت فصل اول کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز

    پاورپوینت فصل اول کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز دانلود پاورپوینت فصل اول کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت ارائه کلاسی فصل اول کتاب مدیریت سرمایه گذاری تالیف چالز پی. جونز…

  • پاورپوینت مفاهیم پایه و بهینه سازی پرتفولیو مدل مارکوئیتز

    پاورپوینت مفاهیم پایه و بهینه سازی پرتفولیو مدل مارکوئیتز دانلود پاورپوینت مفاهیم پایه و بهینه سازی پرتفولیو مدل مارکوئیتز دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان " مفاهیم پایه و بهینه سازی…

  • پاورپوینت خلاصه کتاب روانشناسی سلامت از کرتیس

    پاورپوینت خلاصه کتاب روانشناسی سلامت از کرتیس دانلود دانلود پاورپوینت خلاصه کتاب روانشناسی سلامت از کرتیس جهت رشته ی روان شناسی در قالب 210 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت (اسلاید) آموزش حرف د الفبا

    پاورپوینت (اسلاید) آموزش حرف د الفبا دانلود پاورپوینت (اسلاید) آموزش حرف د الفبا دسته بندي : علوم انسانی » روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت آموزش حرف د الفبا، مناسب برای آموزش به کودکان و دانش آموزان کلاس…

  • نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلیجان

    نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلیجان دانلود نقشه ی زمین شناسی شهرستان دلیجان دسته: جغرافیا بازدید: 6 بار فرمت فایل: rar حجم فایل: 80 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 1 شیپ فایل زمین شناسی شهرستان دلیجان این فایل در محیط نرم…